Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dragonm Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon tratament par in 4 pasi Joico 4x1000 ml
751 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Joico - Tratamentul in 4 Pasi – cel mai bun tratament al parului, declarat in urma votului profesionistilor din intreaga lume, in 2008, pentru al optulea an consecutiv.

Suficient pentru 30-60 utilizari, in functie de lungimea si desimea parului.

Cuprinde:

Pasul 1 - Chelating Shampoo 1000 ml
Pasul 2 - Cuticle Sealer 1000 ml
Pasul 3 - Deep Penetrating Reconstructor 1000 ml
Pasul 4 - Intense Hydrator 1000 ml


Pasul 1
Chelating Shampoo realizeaza o curatare profunda, si are si un efect de scrub.

Pasul 2
Cuticle Sealer inchide cuticula si restabileste PH-ul natural. Produsele de supermarket imbraca firul de par intr-o pelicula alcalina-sapun- pentru a-i da aspectul lis. Pastrarea parului intr-un invelis alcalin este extrem de daunatoare firului de par, si este asemanatoare cu o decolorare-acelasi proces alcalin. Deasemenea factorii de mediu externi precum si procesele chimice de tratare a parului (vopsire,decolorare) alcalinizeaza parul. Pasul 2 restabileste PH-ul natural al parului de 4,5-5,5, si inchide cuticula deschisa de procesul alcalin.

Pasul 3
Deep Penetrating Reconstructor reconstruieste firul de par, pregatit de pasii anteriori.
- Are concentratia maxima de Complex de Quadramine, complexul revolutionar care a reusit sa uneasca Complexul de Triamine si Complexul de Triamine Cationic.
JOICO a investit 2 miliarde $ pentru obtinerea Quadramine Complex. Presedintele Fondator JOICO, un perfectionist in cautarea "ultimate product", a riscat totul, impunand Consiliului de Administratie aceste cheltuieli cu cercetarea, pentru atingerea telului sau de o viata. Numai alianta cu SHISEDO, cel mai mare producator de produse profesionale din lume, a reusit sa salveze compania de dificultatile financiare ridicate de aceasta ambitia a sa. El a refuzat cu obstinatie, in ciuda recomandarilor colaboratorilor sai, orice colaborare cu companiile care comercializeaza produse neprofesionale. "JOICO means profesional, and will always be that way !" au fost cuvintele lui.
- Alegerea fundamentala pentru o reconstructie integrala a firului de par.
- Reface structura firului de par prin intermediul sarcinor pozitive/negative din interior spre exterior.
- Cei 19 amino acizi sunt asezati in secventa in care se regasesc si in proteina de keratina umana astfel zonele afectate ale firului de par vor fi refacute integral
- Fixeaza culoarea

Pasul 4
Intense Hydrator hidrateaza parul si ii reda elasticitatea. In plus sigileaza cuticula.

Este suficient sa faceti tratamentul o data pe saptamana pentru a obtine un par de vis. Tratamentul se poate face si este foarte bine sa il faceti cu 7 zile inainte de vopsirea parului (timp in care tratamentul este inca activ), si la 7 zile dupa vopsirea parului (restructurarea actioneaza in profunzime si afecteaza pigmentul proaspat depus, nefixat,daca il folositi imediat dupa vopsire). La 7 zile dupa vopsire,cand pigmentul este fixat, se recomanda facerea tratamentului care are si rol in fixarea mai profunda a pigmentului.
Din Gura in Gura